recension av Norstatpanel

Uppdaterad: 28 maj, 2024

Pluspoäng: Lång historik, störst på marknaden

Norstatpanel är en marknadsundersökningspanel som samlar in åsikter från medlemmar i olika länder i Europa. Panelen har funnits sedan år 2000 och har vuxit till att bli en av de största marknadsundersökningspanelerna på den europeiska marknaden.

Pluspoäng: Känd för hög kvalitet på undersökningar

Norstatpanel är också känt för sin höga kvalitet på undersökningarna och den data som samlas in. Företaget använder avancerade metoder för att säkerställa att undersökningarna är tillförlitliga och representativa för allmänheten. Detta gör att företag kan lita på att de får riktig och användbar information från panelen.

Pluspoäng: Stor variation med belöningar

Kontakt, presentkort eller välgörenhet. Möjligheterna är många!

Så fungerar Norstatpanelen:

1.Gå med gratis

.

2. Svara på enkäter

3. Få belöning per enkät

.

Slutsats

Norstatpanel

4.9/5
5/5
Jag har varit med i Norstat Panel i några månader nu och har generellt sett varit nöjd med plattformen. Det finns många olika undersökningar att välja på och man får oftast utbetalt snabbt. Dock har jag upplevt att det ibland kan vara svårt att kvalificera sig för undersökningar och att man inte alltid får tillräckligt många undersökningar att välja på. Sammantaget tycker jag att Norstat Panel är en bra plattform för den som vill tjäna lite extra pengar på sin fritid, men det finns utrymme för förbättringar."
Gerd Svensson

Generellt om Norstatpanelen

Norstatpanel är en del av företaget Norstat, som är en av Europas ledande leverantörer av marknadsundersökningar och opinionstjänster.
 
Genom att delta i undersökningar hos Norstatpanel kan man få en insyn i vad olika grupper av människor tycker om olika produkter och tjänster, vilket kan vara användbart för företag som vill förbättra sina produkter och tjänster.

Norstatpanel erbjuder möjligheten att delta i undersökningar online, via telefon eller i person. Detta ger en bred spännvidd av undersökningsmetoder och gör det möjligt för företag att samla in åsikter från olika typer av respondenter.

Panelen har också ett lojalitetsprogram som belönar sina mest aktiva medlemmar genom att ge dem poäng som kan användas för att köpa produkter och tjänster.

Norstatpanel är en viktig aktör inom marknadsundersökningsbranschen och har hjälpt många företag att förbättra sina produkter och tjänster genom att ge dem insikt i vad allmänheten tycker. Företaget fortsätter att växa och utvecklas, och har kontor i flera länder i Europa.

Läs vår recension om Toluna och Åsiktstorget

Nichat på ecommerce

Norstatpanel är också en viktig aktör inom området e-commerce och har utvecklat en plattform för e-handel undersökningar. Genom att samla in åsikter från konsumenter om deras e-handel upplevelser, kan företag få en insikt i hur de kan förbättra sina e-handel tjänster och öka sina försäljningar.

Konkurranse: Vinn en iPhone

 

Skriv inn e-post

Skriv inn e-postadresse for å delta i konkurransen:

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion

NOW TREAT YOURSELF!

Get 25% Off & Free Shipping On Your First Order. Enter Code WELL25SPE

Tävling: Vinn 5000,- WILLY:S)

 

Ange e-post

Ange e-post adress för att komma till tävlingen:

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion

NOW TREAT YOURSELF!

Get 25% Off & Free Shipping On Your First Order. Enter Code WELL25SPE

Tävling: Vinn Playstation 5

 

Ange e-post

Ange e-post adress för att komma till tävlingen:

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion

NOW TREAT YOURSELF!

Get 25% Off & Free Shipping On Your First Order. Enter Code WELL25SPE

Tävling:

Kulklubben söker produkttestare

Testa produkt...

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner